Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

♫ Digital Stores
https://lnk.to/NellaLintangAti

Title : Lintang Ati
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Maska
Arr : HM Music | @hermawankeyboard
Mixing Mastering : D'VA Pro
Video Director : Asia Bimantara
Location : Kedai Kopi EWOK Kediri
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Song Lyrics,
LINTANG ATI

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

thank you for like share comments subscribe and don't forget to ring the bell.

#NellaKharisma #LintangAti #Dangdut

Share via