Safira Inema - Lintang Ati Lirik

Lintang seng ono neng wengi Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku Aku tresno sliramu

Neng angin tak titipne Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki Amung tak simpen neng jero ati

*
Lintang seng ono neng wengi Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku Aku tresno sliramu

Neng angin tak titipne Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki amung tak simpen neng jero ati

Share via